LOCATIE

Suntem Localizati

Pe cursul superior al Vaii Prahovei, Vila Cristina este situata in statiunea montana/balneoclimaterica Busteni, intr-un cadru natural deosebit la o altitudine de 930m, in imediata vecinatate a partiei de Ski Kalindru chiar la liziera padurii, la poalele Masivului muntos Caraiman si Costila.

Cum sa ajungeti la Hostel Casa Cristina 3*

Cu masina via DN1

Accesul spre Hostel Casa Cristina se face din DN1 la kM131 dinspre Bucuresti pe DN1 (E 60: Constanta-Bucuresti-Brasov-Cluj-Bors) si la 111 km de aeroportul Otopeni.
Din DN1, cum vii din spre BUCURESTI-SINAIA, dup ce treci de gara Busteni pe partea DREAPTA, se vede un INDICATOR spre VILA CRISTINA la STANGA dupa Podul VAlea Alba respective DREAPTA cum veniti din spre BRASOV, la INDICATORUL cu Hostel Casa Cristina…
… Urcand pe str.Valea Alba intalnesti un Panou Indicator spre Hostel Casa Cristina, faci STANGA pe drumul cu prioritate spre Partia Kalinderu, urici pana la prima intersectie, faci DREAPTA, in fata se vede str. 1Mai si un PANOU indicator la DREAPTA, mergi cam 100m si ajungi in fata Vilei Cristina.

Cu trenul

TRENUL: pana in Gara Busteni. Din fata garii sunt taxiuri sau pe jos o plimbare de 15min ...
Cum iesi din gara in fata se vede Masivul Caraiman cu Monumentul Eroilor”CRUCEA DE PE CARAIMAN” si statuia EROULUI NECUNOSCUT… Urci in DN1, faci DREAPTA, dupa care la aproximatix 50m treci peste un podul Valea Alba. Traversezi strada si la podul Valea Alba este un PANOU mare PARTIA KALINDERU, si un magazin non-stop, dupa care faci STANGA pe strada Valea Alba. Urcand pe str.Valea Alba intalnesti un Panou Indicator spre Hostel Casa Cristina, faci STANGA pe drumul cu prioritate spre Partia Kalinderu, urici pana la prima intersectie, faci DREAPTA,si in fata se vede str. 1 Mai si un PANOU indicator la DREAPTA, mergi cam 100m si ajungi in fata Vilei Cristina.

Este datoria ta sa-ti pastrezi corpul sanatos, altfel nu-ti vei pastra mintea sanatoasa si clara.

- Buddha

Contact & Rezervari

Str. 1Mai, Nr. 14B
Busteni, Prahova
Vezi harta