CONTACT

Cum ajungeti la noi:

...cu masina via DN1

Acesibilitatea spre Pensiune se face din DN1 la km. 131 de Bucuresti pe DN1 (E 60: CONSTANTA-BUCURESTI-BRASOV-CLUJ-BORS) si la 111 km de aeroportul Otopeni. 
Din DN1, cum vii din spre BUCURESTI-SINAIA, dup ce treci de gara Busteni pe partea DREAPTA, se vede un INDICATOR spre PENSIUNEA CRISTINA la STANGA dupa Podul VAlea Alba respective DREAPTA cum veniti din spre BRASOV, la INDICATORUL cu Pensiunea Cristina… 
… Urcand pe str.Valea Alba intalnesti un Panou Indicator spre Pensiunea Cristina, faci STANGA pe drumul cu prioritate spre Partia KAlinderu, urici pana la prima intersectie, faci DREAPTA, in fata se vede str. 1 Mai si un PANOU indicator la DREAPTA, mergi cam 100m si ajungi in fata Pensiunii Cristina.

... cu trenul

1. TRENUL: pana in Gara Busteni. 
Din fata garii sunt taxiuri sau  pe jos o plimbare de 15min ...

Cum iesi din gara in fata se vede Masivul Caraiman cu Monumentul Eroilor”CRUCEA DE PE CARAIMAN” si statuia EROULUI NECUNOSCUT…Urci in DN1, faci DREAPTA, dupa care la aproximatix 50m treci peste un Pod Valea Alba. Traversezi strada si la Podul Valea Alba este un PANOU mare PARTIA KALINDERU, si un magazin non-stop, dupa care faci STANGA pe strada Valea Alba. Urcand pe str.Valea Alba intalnesti un Panou Indicator spre Pensiunea Cristina, faci STANGA pe drumul cu prioritate spre Partia KAlinderu, urici pana la prima intersectie, faci DREAPTA,si in fata se vede str. 1 Mai si un PANOU indicator la DREAPTA, mergi cam 100m si ajungi in fata Pensiunii Cristina.

==== ENGLISH ====

How can you reach us:

...by car via DN1

Busteni is at 131 km from Bucharest on DN1(E 60: CONSTANTA-BUCURESTI-BRASOV-CLUJ-BORS) and 111 km from OTOPENI AIRPORT.

In Busteni, from DN1, make left (after the bridge) on Valea Alba Street, heading to Caminul Alpin. Up the street and make left again, on 1 Mai St.
In front, you will find a parking lot.

... by train

From Busteni Station following the instructions below it's just a 15 minutes ride. (from Bucharest and Braşov; the train timetable is available at  www.cfr.ro )

Este datoria ta sa-ti pastrezi corpul sanatos, altfel nu-ti vei pastra mintea sanatoasa si clara.

- Buddha

Contact & Rezervari

Str. 1Mai, Nr. 14B
Busteni, Prahova
Vezi harta